خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

سردار شریف: وقوع انقلاب اسلامی نقطه عطفی برای مردم فلسطین شد

سردار شریف: وقوع انقلاب اسلامی نقطه عطفی برای مردم فلسطین شد سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: اتفاقی که یک نقطه عطف برای مردم فلسطین شد، وقوع انقلاب اسلامی در ایران و رویکرد امام (ره) نسبت به مردم فلسطین بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار رمضان شریف سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم افتتاحیه، رادیو مقاومت، اظهار کرد: صهیونیست‌ها در طراحی خود برای حضور در سرزمین فلسطین، اشغال و بیرون راندن مردم آن یک استراتژی بلندمدت را طراحی کرده بودند که همان «از نیل تا فرات» است. آن‌ها بر همین اساس، در طول ۷۵ سال گذشته جنایات فراوانی را در حق مردم فلسطین انجام دادند.

وی افزود: مردم فلسطین از همان آغاز تشکیل رژیم اشغالگر قدس تحرکات و مبارزاتی علیه صهیونیست‌ها داشتند؛ اما اتفاقی که یک نقطه عطف برای مردم فلسطین شد، وقوع انقلاب اسلامی در ایران و رویکرد امام (ره) نسبت به مردم فلسطین بود.

مسئول روابط عمومی کل سپاه ادامه داد: از آن مقطع به بعد، نگاه‌های مسلمین به بیت‌المقدس براساس شعار اسلامی و قرآنی شد و شرایط را برای توقف اقدامات صهیونیست‌ها به‌گونه‌ای رقم زد که آن‌ها یک دیوار بتنی به دورِ خود بکشند و برنامه گسترش سرزمین‌های خود را فراموش کنند.

وی خاطرنشان کرد: زمانی اسرائیلی‌ها مدعی بودند که اگر همه لشکر‌های کشور‌های عربی جمع شوند، نمی‌توانند آن‌ها را شکست دهند؛ اما حزب‌الله لبنان این ادعا را زیر سؤال برد و آن‌ها را شکست داد، تا امروز در چندین مرحله شاهد شکست صهیونیست‌ها بوده‌ایم و امروز هم با عملیات «طوفان‌الاقصی» شاهد این پیروزی‌ها و دستاورد‌ها هستیم.

سردار شریف اضافه کرد: آمریکایی‌ها که پشتیبان اصلی صهیونیست‌ها هستند، تمامی موازین شناخته‌ شده و مرسوم جنگ را زیر پا گذاشتند و قائل به رعایت اخلاق و مدارا با قانون نیستند؛ رژیم صهیونیستی نیز در طول ۲۸ روز گذشته بمباران‌های کور را در نقاط مختلف شهر غزه انجام داده است.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان کرد: میزان شهدای رزمندگان مقاومت تا الان اصلاً با حجم بمباران قابل مقایسه نیست و این بمباران‌ها برای تحت فشار قرار دادن مردم است؛ زیرا صهیونیست‌ها اگر نتوانند روحیه از دست رفته خودشان را پیدا کنند، نابودی‌شان قطعی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار